Reviews


4 stars after 9 reviews
Yamie Pasta Amsterdam Oost Von Guerickestraat 66 0203620065
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service ! 4/17/2024
Yamie Pasta Amsterdam Oost Von Guerickestraat 66 0203620065
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk 👌 4/10/2024
Yamie Pasta Amsterdam Oost Von Guerickestraat 66 0203620065
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit was de tweede keer dat ik bestelde de smaak is prima de hoeveelheid pasta ook maar de spinazie,champignons en ui was zo karig dat vind ik dan weer zonde zeker voor deze prijs. 4/8/2024
Yamie Pasta Amsterdam Oost Von Guerickestraat 66 0203620065
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Alles was lekker en goed bereid. Enige minpunt is de bezorgtijd van 90 minuten. Verder genoten van de smaken. 4/8/2024
Yamie Pasta Amsterdam Oost Von Guerickestraat 66 0203620065
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2024
Yamie Pasta Amsterdam Oost Von Guerickestraat 66 0203620065
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Grote portie pasta, die goed warm was. Minimale hoeveelheid tonijn en groente 3/28/2024
Yamie Pasta Amsterdam Oost Von Guerickestraat 66 0203620065
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pasta had enorm veel kip, maar ik moest zoeken naar de paar blaadjes spinazie en enkele schijfjes champignons die ik als opties had gekozen.smaak was okay. Website stond op bezorgd, terwijl het nog bijna 10 minuten duurde eer er werd aangebeld. 3/22/2024
Yamie Pasta Amsterdam Oost Von Guerickestraat 66 0203620065
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/19/2024
Yamie Pasta Amsterdam Oost Von Guerickestraat 66 0203620065
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb niet de juiste pasta gekregen. Ik heb nu een pasta met garnalen gekregen terwijl ik een creamy cajun grilled shrimp heb Besteld. De pasta is heel droog, vrijwel geen saus. Tevens is mijn bestelling pas 2 uur aangekomen. Ondanks dat er gebeld is met de aankondiging dat er een vertraging is en dat de pasta klaar is voor bezorging, duurde het bijna een uur… 2/14/2024
Yamie Pasta 4 stars after 55 reviews
Yamie Pasta