Beoordelingen van Yamie Pastabar Amsterdam

Recente recensies

5.0
Samantha Arduin
2 november 2021
Dani bronkhorst
31 oktober 2021
Dani bronkhorst
24 oktober 2021

Fantastische pasta en top bezorging!! Dikke 10 +

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Samantha Arduin
28 september 2021
Maris
11 juli 2021

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wingon
11 juni 2021

Super lekker en snelle bezorging! Tot de volgende keer!

Christie
3 mei 2021
Cindy
1 april 2021

Snelle bezorging en de pasta was weer lekker!

Kaoutar
22 maart 2021
1067 am
1 februari 2021
Anoniem
27 november 2020

Lekker! Bedankt voor het wijzigen van de bestelling.

Ronsld
21 oktober 2020

Altijd goede kwaliteit en snelle bezorging. Uitstekend

Yosef
18 oktober 2020
Jana
14 oktober 2020

Heerlijk!

Mohamed Warghi
29 september 2020

Toppers, was helemaal in orde! Pasta van het hoogste niveau.

Joyce
27 september 2020

Pasta was lekker, alleen vond ik het wel heel jammer dat er geen spinazie in mijn pasta zat. Had daar wel extra voor betaald en bij gekozen.

ZEH
16 september 2020

Voor de 2e keer besteld. Super lekker!! Helaas zijn jullie alleen de cherry tomaten vergeten bij m’n pasta.

Arif
31 juli 2020

Oprecht beste pasta

Marleen
25 juli 2020

Was lekker 😋!

Mert
19 juli 2020

Super lekker. Zeker voor herhaling vatbaar. En uiteraard raad ik het ook aan anderen. Goeie portie. Prima voor een persoon.

Maya
27 juni 2020

Eten was lekker... en nog warm

Nur
25 juni 2020

Lekkere pasta, goed gevuld en het heeft smaak.

R.
17 juni 2020

Heerlijk! Bestel hier inmiddels vaker. Vriendelijke bezorgers ook

Hayat
13 juni 2020

De pasta's waren erg lekker en ook snel klaar, zeker voor herhaling vatbaar :)

Ikram
2 juni 2020

Eten was heerlijk kipstukjes waren alleen wel erg groot gesneden. Heb liever meer pasta dan grote kipstukjes. Verder ben ik erg tevreden over jullie serves. P

Faat
2 juni 2020

Heerlijk zoals altijd weer!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
23 mei 2020
Jay
20 mei 2020

Great food & quick delivery! Love this!

Jay
3 mei 2020

Very good food!

Anna
1 mei 2020

Zoals altijd weer lekker, snel, goed warm en ruime porties. Ook hele lekkere ciabatta! Zeker een standaard in ons lijstje met favoriete bestelrestaurants

Soemie
14 april 2020
Malik
8 april 2020
Maya
24 maart 2020

Lekkere pasta zeker een aanrader... goed van smaak... minpuntje alleen is dat ik Parmezaanse kaas erbij heb besteld en niet heb mee gekregen.

Faat
22 maart 2020

Lekker zoals altijd :))) Nieuwe favoriet!

Anoniem
10 maart 2020
Shayenne
5 maart 2020

Top top top my fav!

Tjeu
14 februari 2020

Goede, snelle en vriendelijke bezorgers. De korting vd site maakt het een redelijke prijs.

Aleyna
9 februari 2020
Anoniem
6 januari 2020

Heerlijke pasta lekker warm ook vriendelijke bezorger.

Maurice
27 december 2019

Superfijn dat de pasta minder gaar was, zols we gevraagd hadden! En heel lekker ook. Jammer alleen dat ze de rucola vergeten zijn in de Napolitaanse spaghetti. De bezorger was erg vriendelijk, maar kwam er later aan dan de opgegeven tijd.

Ozzy
21 december 2019

Lekker!!!

Maurice
13 december 2019

Fantastisch! Voor het eerst is het ons gelukt om de pasta niet helemaal gaar te ontvangen. Als echte Italianen houden we van pasta "al dente" en vinden de pasta hier in Nederland altijd te gaar. Yamie is het gelukt om het precies zo te maken als wij graag wilden!! Complimenten!

Lou
5 december 2019

Super snelle bezorging & de pasta’s smaakten weer fantastisch! 👍🏼

Meyn
18 november 2019

Heerlijke pasta’s! Ruime porties en snelle bezorging. Helemaal top 👍🏼

Loukmane
21 oktober 2019

Aoals altijd de beste pasta , snelle vriendelijke bezorger 💪🏼💪🏼💪🏼 Blijf zo door gaan boys

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nur
7 oktober 2019

Oprecht top maar dan top service! Alleen duurde m’n bestelling dit keer iets langer desalniettemin jullie blijven mijn fav.

Loukk
1 oktober 2019

De lekkerste pastas die je maar kunt hebben ,altijd snel en warm Mijn complimenten jongens ga zo door

Anoniem
26 september 2019
anoniem
8 september 2019

Snelle bezorging! Aardige bezorger! Heerlijke pasta en de red velvet cake was jammie!

Jo
4 september 2019

Jullie zijn legends

Sara
31 augustus 2019

Omgg lekkerder dan scampi spinazie van vapiano!! Dit word mn vaste eetplek! Lekker veel eten j krijgt waar j voor betaald!

Laila
28 augustus 2019

Eten was erg goed, warm en snel geleverd. Klasse!

Btissame
22 juni 2019

Altijd lekker! En snel bezorgd

Khalil
15 juni 2019

Eten is heerlijk en een zeer snelle levering !

Arif
11 juni 2019

Erg snel aangekomen ondanks de verwachtte levertijd. En nemen je verzoek ook echt in behandeling! Zeker voor herhaling vatbaar.

Neslihan
19 mei 2019

De beste plek om pasta te bestellen! Super lekker, goede bezorging en goed gevulde porties.

Niema
17 mei 2019

Beste pasta ever! Heerlijk smaakvol, vers, warm en goed gevulde porties!

Anoniem
6 mei 2019
Yass
3 mei 2019
Valery
3 mei 2019
D.J.de Jong
2 mei 2019

Alles goed warm,heerlijk gegeten! Topper!

Iris
22 maart 2019

Zoals altijd weer superlekker! Toen ons drinken was vergeten is dit ook supersnel geregeld dus wij zijn helemaal happy

Tristan
22 februari 2019
Selvi
9 december 2018
Adil el Bouazzaouyi
10 november 2018

Heerlijke pasta gerechten dat effe voorop gesteld...1ste bestelling ging mis (wat ik kan begrijpen) na dat ik had gebeld werd t gelijk gecorrigeerd super snelle bezorging en heel beleefd tegenover de klant kortom een goede ervaring.

Fadoua
3 november 2018

Zoals altijd de lekkerste pasta gegeten. Thanks voor de gratis ciabatta! Was heerlijk.

Maris
16 oktober 2018

Lekker weer! Maar de kip was wel echt DROOG!

Maris
25 september 2018

Super lekker weeer! Ik had penne aangeklikt uiteindelijk kreeg ik spaghetti maar alsnog was het echt heerlijk!

Arnold
22 september 2018
Alicia
3 juni 2018

Heerlijk gegeten! Ook super snel bezorgd. Wij gaan hier in de toekomst zeker vaker bestellen!!

Sabastiaan
13 mei 2018

Wat een ongelofelijke heerlijke pasta. Alleen mag de spaanse peper wel wat pittiger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anton
5 mei 2018

Top. Eten / Bezorging is iedere keer een feest

Khadija
30 april 2018
Chan
4 maart 2018

Lekker eten en eerder bezorgd dan aanvankelijk verwacht, top!

Anoniem
11 februari 2018
Funda
6 februari 2018

Weer heerlijk, geen verbetering.

Najat
28 januari 2018

Was weer erg lekker. Snelle bezorging ondanks het spitsuur

Adil el Bouazza
24 januari 2018

Altijd lekker eten en super snelle bezorging...ben zo tevreden ga zo door jongens ??

Anass
18 januari 2018

Lekkere pasta en snelle bezorging!

Cennet
16 januari 2018

Snelle levering, heerlijke pasta

Natashja
11 januari 2018

Goed eten voor een redelijke prijs. Eten was heet en de bezorger erg vriendelijk.

Bibi
10 januari 2018

Het eten smaakte dit keer anders dan normaal. Dit was waarneembaar bij beide gerechten, maar met name bij de Napolitana. Het was vettiger dan gebruikelijk. De kaas die vorige keer was vergeten is dit keer ruim gecompenseerd. Naar aanleiding van de compensatie plus in acht neming van alle vorige bestellingen, alsnog 4 sterren.

Rob
5 januari 2018
Rob
3 januari 2018

Lekker. Zeker nog een keer. Snelle levering.

Soufyan
21 december 2017

Beste bezorgzaak voor pasta in Amsterdam

Funda
9 december 2017

Weer HEERLIJK! En snel, beter kan niet. Voor herhaling vatbaar:)

Gwendoline
4 december 2017

Bestelling duurde wat lang, misschien door de tijdstip van bestelling plaatsen. Maar het wachten was zeker de moeite waard! Erg lekker, goed warm en goed op smaak

Nicole
2 december 2017

Als atijd vol van smaak, vers, warm en voldoende.

Badr
14 november 2017
Ritesh
25 oktober 2017

Altijd TOP kwaliteit!!

Anton
22 oktober 2017

Constante kwaliteit op alle fronten. Niets dan lof voor dit bedrijf

Anoniem
21 oktober 2017

Ik ben helemaal weg van de pasta’s van Yamie, je proeft echt dat ze gemaakt zijn van verse producten. De werknemers zijn ook super lief en denken mee.

Anoniem
19 oktober 2017

Serieus de lekkerste pasta na Vapiano die ik heb gegeten. Je proeft dat het vers gemaakt is!!!

Sanaa
17 oktober 2017

Ondanks dat Yamie pastabar niet bezorgt in zuid, hebben ze een uitzondering gemaakt omdat we tot laat hard aan t studeren waren op de VU. Het was onze eerste keer en het eten was heeeerlijk en echt een aanrader! Duidelijk te proeven dat het bereid is met verse producten! Bedankt jullie zijn helden!!

Anoniem
11 oktober 2017

Lekkerste pasta’s ooit

Anton
7 oktober 2017

Top ******

Ritesh
7 oktober 2017

Ook de tweede keer was het SUPER!!!! Ook hier aandachtpuntje, dat er de ene keer wel kaas wordt bijgeleverd. En de andere keer niet.

Ritesh
7 oktober 2017

Zoals altijd gewoon DE BESTE, en elke keer de juiste kwaliteit!! Aandachtspuntje: de ene keer geven jullie wel kaas mee en de andere keer niet!

Jjk
4 oktober 2017

Lekkerste pasta’s

TiMgroep
26 september 2017

Het eten werd op tijd gebracht en was goed warm. We gaan zeker nog een keer bestellen bij Yamie!

Ritesh
26 september 2017

Alweer TOP

Ritesh
17 september 2017

Eten was weer top! En netjes snel bezorgd.

Anton
10 september 2017

Zeker 10x besteld en iedere x top Smaak , hoeveelheid , snelheid van bezorgen , bezorger TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tanja
7 september 2017
Samira
23 augustus 2017

Wéér was t eten lekker en op tijd bezorgd.

Jack groot
15 augustus 2017

Altijd heerlijk eten bij Yamie Pastabar. Bij mijn laatste bestelling kreeg ik een large bakje van het huis waarop ik besloot hun een verdiende beoordeling te geven (wat ik overigens nooit doe) . Dus hierbij, verdient 5 sterren.

Sherina
11 augustus 2017

Snel geleverd en super lekkere pasta!

Bart
26 juli 2017

Kostelijk lekker. Goede kwaliteit en supersnelle bezorging . Maar goed dat het niet de goedkoopste is , anders zou ik het te vaak gaan bestellen.

Adil el bouazzaouyi
13 juni 2017

Heerlijke pasta...vriendelijke jongens en bezorging is altijd binnen de marge top ?? Ik blijf hier bestellen

Orth
13 mei 2017

Ik bestel hier vaker. De pasta is altijd lekker en er wordt ook redelijk snel bezorgd.

Nella
19 april 2017

Perfect en snel bezorgd!

Mitchell
23 februari 2017

Top! Heerlijke pasta, bestel hier al vaker, altijd goed =).

Chris
15 februari 2017

Heerlijk gegeten!! Eindelijk een gezonde bezorg-maaltijd. Ik had de kip met groente en deze pasta was met beiden rijk gevuld, er zat zelfs verse peterselie doorheen.

Stephanie
2 februari 2017

Het was weer super lekker! Vandaag veel bezoek ivm verjaardag van m'n zoontje en hebben dus besteld voor iedereen, iedereen was tevreden!

Jos
31 januari 2017

Een paar keer eten besteld bij Yamie Pastabar. Elke keer weer lekker, goede communicatie en vriendelijke bezorgers. Ook echt (vers) gekookt eten, geen opgewarmde prut uit een plastic bakje.

Stephanie
27 januari 2017

Eindelijk ergens waar je lekkere pasta kan bestellen met smaak! Was een grote portue waar je zeker vol van zit. Wij vonden het heerlijk. Ook de burger was echt lekker en best groot. Alleen de kipnuggets waren iets te lang gebakken/gefrituurd maar dat kan iedereen overkomen. Bezorging was ook gewoon goed en alles was warm. Wij zijn in ieder geval tevreden!

Anoniem
23 januari 2017

Eten was op tijd en heerlijk!! Zal hier vaker gaan bestellen!

Nada
11 januari 2017

Het eten was vers en superlekker. Ideaal als je een gezond afhaal maaltijd wilt. Bezorging was netjes. Was eerste keer yamiepasta ,maar ik ga ik zeker vaker bestellen.

Yassin
10 december 2016

lekkere eten, ga zo door !

Yasmine
4 december 2016

Bestelling was keurig op tijd geleverd, eten was nog goed warm! Eindelijk een tent die niet gierig is voor garnalen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tigra
17 september 2016

Pasta was echt lekker mijn kinderen hebben ervan gesmuld ????het was gelukkig een grote portie

Beth
22 juli 2016

Het eten was snel bezorgd! Verder waren de pesto special en bolognese pasta heerlijk pp smaak! Toppers